Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία

Άρης Βασσαρδάνης MSc Biotechnology

Η Εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1988 στις εγκαταστάσεις μας στην Κηφισιά, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε Πανευρωπαικό επίπεδο.

Οι κ.Κ. Βασσαρδάνης Δημήτρης και Σάνκεϋ Γκρέκορυ φρόντισαν στην διαδρομή της Εταιρείας να εκπαιδεύσουν άρτια κατά σειρά τον Δημήτρη Σάνκεϋ, τον Νικόλαο Βασσαρδάνη και τον Άρη Βασσαρδάνη από το 2005 με στόχο να είναι αυτοί οι αντικαταστάτες τους.

Ο Άρης Βασσαρδάνης με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης πολυετούς εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ συνέχισε την μετεκπαίδευση του επίσης στη Μεγάλη Βρετανία.

Εδώ και λίγα χρόνια ο Δημήτρης Σάνκεϋ αποφάσισε να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Άρης Βασσσαρδάνης και ο Νικόλαος Βασσαρδάνης διαδέχθηκαν την εταιρεία στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών η εταιρεία μετονομάστηκε σε Vassardanis International Prosthetics. Τα ωφέλη και πλεονεκτήματα ήταν άμεσα, διότι η εταιρεία πλέον λειτουργεί όλο το χρόνο παρέχοντας ιδανική εξυπηρέτηση. Ο Άρης Βασσαρδάνης πλέον ηγείται εξελίσσοντας νέες τεχνολογίες με καινοτόμες δυνατότητες σε όλες τις εφαρμογές της Οφθαλμοπροσθετικής. Ασχολείται παράλληλα με έρευνα και ανάπτυξη νέων εφαρμογών χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογικές τεχνικές στα εργαστήρια μας. Ο Νικόλαος Βασσαρδάνης έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, βελτιστοποιώντας την ψηφιακή ροή δεδομένων και τις υπολογιστικές τεχνικές.

Η Εταιρεία μας έχει παρουσία στα περισσότερα Οφθαλμολογικά Συνέδρια από το 1988 με στόχο την παρουσίαση των νέων τεχνολογιών καθώς και νέων προϊόντων.

Νικόλαος Βασσαρδάνης MSc Computational Physics

Εγκαταστάσεις

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Κηφισιάς σε εύκολη πρόσβαση με τον ΗΣΑΠ (200 μέτρα κάτω από τον σταθμό μετρό «Κηφισιά» ήτοι 4 λεπτά με τα πόδια), αστικές συγκοινωνίες ή αυτοκίνητο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Vassardanis International Prosthetics απαρτίζονται από:

  • Τους χώρους υποδοχής σε ευχάριστο περιβάλλον με παροχές wi-fi, τηλεόρασης, και βιβλίων.
  • Ευρύχωρα δωμάτια εφαρμογής φακών, ιδιαίτερα λειτουργικά για να μπορούν να φιλοξενήσουν και τους συνοδούς των ασθενών,
  • Eιδικά διαμορφωμένο παιδικό δωμάτιο για την ευχάριστη και δημιουργική παραμονή των μικρών μας φίλων .
  • Άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο με σύγχρονο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, επιτηρούμενο από τεχνικό ασφαλείας και περιοδικές επιθεωρήσεις ελέγχου ποιότητας.

Η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των χώρων και των εργαλείων μας είναι καθημερινή φροντίδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ελέγχου ποιότητας.