Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

στο πλαίσιο προστασίας των εργαζομένων και των πελατών μας από τον κορονοϊό (COVID – 19) και επιθυμώντας να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, έχουμε προβεί στα παρακάτω προληπτικά μέτρα:

1)Όλοι οι χώροι μας  απολυμαίνονται διαρκώς (δάπεδα, κάθετες επιφάνειες, κοινόχρηστα αντικείμενα) και διαθέτουν συνεχή φυσικό αερισμό.

2)Χρησιμοποιούνται από τους εργαζομένους μας όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, ελαστικά γάντια κλπ.)

3)Σε καίρια σημεία της εταιρείας, αλλά και σε κάθε δωμάτιο έχουν τοποθετηθεί βάσεις αντισηπτικού υγρού, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση.

4)Ο κάθε ασθενής μας κατά την διάρκεια του ραντεβού του θα φιλοξενείται σε δικό του δωμάτιο χωρίς αναμονή, το οποίο απολυμαίνεται πριν και μετά την παρουσία του.

5)Όλα τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα προσαρμόζονται στις ανάγκες που προκύπτουν.

6)Όλοι οι επισκέπτες μας, μας ενημερώνουν σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό και ειδικά σε περιοχές που υπάρχουν επιβεβαιωμένα πολλαπλά κρούσματα του κορονοϊού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε ότι όλοι μέσα σε αυτή την ιδιάζουσα συνθήκη που βιώνουμε, λειτουργούμε με υπευθυνότητα και κατανόηση, προκειμένου να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό, στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Οδηγίες ΕΟΔΥ για τον νέο ιο: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/