Ενδοκογχικά Εμφυτεύματα

Κατά τη διάρκεια χειρουργίου εκκένωσης ή εξόρυξης, τοποθετείται ένα ενδοκογχικό εμφύτευμα που υποκαθιστά μέρος της περιοχής του κόγχου (οστική κοιλότητα) πού καταλαμβάνει ο οφθαλμός. Αυτό το σφαιρικό εμφύτευμα διατηρεί τη φυσική δομή του κόγχου και παρέχει στήριγμα για τον τεχνητό οφθαλμό. Το εμφύτευμα το ίδιο, παρόλα αυτά, δεν είναι ορατό. Στην συνέχεια, ο τεχνητός οφθαλμός χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της φυσικής εμφάνισης του ματιού και του περιβάλλοντος ιστού και είναι το ορατό μέρος των χειρουργικών αλλαγών στην κοιλότητα.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα κορυφαία εμφυτεύματα (Craniomaxillofacial Implants) του οίκου PORIFEROUS LLC. Τα χειρουργικά εμφυτεύματα SU-POR, είναι κατασκευασμένα από πορώδες πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στα μεγαλύτερα Νοσοκομεία και ειδικευμένες Κλινικές. Επιτρέπουν την διείσδυση ιστών μέσα στους πόρους και την ενσωμάτωσή τους στον κόγχο, με στόχο την καλύτερη κινητικότητα της οφθαλμικής πρόθεσης.

Η δομή του υλικού διευκολύνει την επιθυμητή διαμόρφωση του σχήματός του από τον χειρουργό. Για πιό λεπτομερή ενημέρωση και τον πλήρη κατάλογο των προιόντων της PORIFEROUS LLC, παρακαλούμε συνδεθείτε στο www.poriferous.com